Published On: Soare, Feb 20th, 2011

Bani pentru repararea a 250 de km de drumuri judetene si comunale

Share This
Tags

* asta incearca sa obtina parlamentarii braileni Eugen Badalan si Viorel Balcan

Deputatii PDL de Braila Eugen Badalan si Viorel Balcan au declarat la o recenta conferinta de presa ca incearca sa obtina de la Bucuresti finantare pentru repararea catorva sute de km de drumuri din judet. Eugen Badalan  a explicat ca daca vor reusi sa inlature ”deciziile incarcate de subiectivisme”, Braila nu are cum sa nu obtina aceste  fonduri. Cu alte cuvinte, este posibil ca alocarea banilor sa se faca, totusi, prin decizii “incarcate de subiectivisme”, caz in care Braila se va alege cu praful de pe toba – situatie cu care ne-am mai intalnit in anii si in mandatele trecute.

“Dupa cum stiti, foarte rapid, probabil incepand cu 1 martie, se va declansa actiunea pentru realizarea, pe parcursul acestui an, a celor 10.000 de km de drumuri judetene si comunale. Noi ne batem acum ca pentru judetul Braila sa obtinem toate deciziile pentru ca sa avem cel putin 250 de km finantati. Sunt sigur ca vom reusi, pentru ca din nou am sa va spun, noi operam acolo pentru a incerca sa inlaturam deciziile incarcate de subiectivisme. Si daca adoptam aceasta atitudine si obligam pe toata lumea sa opereze cu criterii obiective, Braila nu poate sa nu primeasca finantari pentru cel putin 250 de km de drumuri judetene si comunale. E un proiect la care lucram acum, care probabil saptamana viitoare vom sti cu exactitate daca se intampla sau nu se intampla. Este un program complementar celui care vizeaza alocarea de bani de la Guvern pentru repararea drumurilor, este un program care se va desfasura prin parteneriate public-private, asta inseamna ca finantarea va fi majoritar din mediul privat, cu garantii guvernamentale”, a declarat Badalan.

Intrebat cine va face licitatiile pentru repararea drumurilor, deputatul a spus ca aceasta nu este treaba parlamentarilor: “Nu stiu cine va realiza licitatiile si astea sunt chestiuni care nu ne preocupa pe noi, cine va reliza licitatia, cand, cum, ce fel. Pe noi ne intereseaza sa obtinem deciziile politice si administrative ca sa se intample acest lucru. De aici incolo, nu mai e treaba noastra, e treaba celor care prin lege se ocupa de aceste lucruri”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-