Published On: vin, Feb 4th, 2011

Badalan nu candideaza la alegerile locale, iar pentru parlamentare, se mai gandeste

Share This
Tags

Deputatul PDL Eugen Badalan a declarat astazi, intr-o conferinta de presa ca i se par premature discutiile despre candidaturile partidului la alegerile locale, pentru ca intr-un an si jumatate se pot intampla multe lucruri. In plus, el considera ca abia dupa cele trei sondaje pe care le va face organizatia anul viitor se va putea discuta la modul serios despre oamenii pe care partidul ii va plasa pe liste sau ii va nominaliza pentru candidaturile la Primarie si Consiliu Judetean: “Cred ca este mult prea devreme in acest moment sa discutam cine vor fi candidatii PDL la alegerile locale”. Intrebat daca este interesat de o candidatura la locale, Badalan a raspuns: “Nu ma intereseaza. Eu mi-am luat o data… mi-ajunge”.

Cat despre alegerile parlamentare, a fost destul de retinut: “In legatura cu asta inca nu m-a hotarat. Eu va spun un lucru, legat de aceste candidaturi. Prima chestie este ca omul sa vrea sa candideze, a doua este sa stie ce sa faca pentru a avea sanse sa castige si a treia este chiar sa poata sa candideze, pentru ca sunt unii care vor, stiu, dar nu pot, din diverse motive”.

Avand in vedere ca Eugen Badalan si-a obtinut mandatul de deputat de pe pozitia a III-a in optiunile electoratului, in colegiul in care a candidat, nu ne este clar daca, personal, se plaseaza in categoria celor care stiu ce sa faca pentru a avea sanse sa castige si pot, sau intr-o a patra  categorie, care nu stiu si nu pot, dar si au avut noroc sa le dea calculatorul, ce n-au putut obtine singuri.

Comentarii

comentariu

About the Author

-