Published On: lun, Feb 14th, 2011

Alexandru Coada a fost in spital, nu la actiunile PC!

Share This
Tags

* este replica social-democratilor, la acuzatiile ca, impreuna cu conservatorii, Alexandru Coada, membru PSD, a instigat pensionarii sa blocheze activitatea Casei de Pensii

Presedintele PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu, se declara indignat de acuzatiile unor lideri PDL locali, privind faptul ca social-democratul Alexandru Coada, impreuna cu membri locali ai PC, au dezinformat pensionarii braileni si i-au instigat sa blocheze activitatea Casei de Pensii. Mai exact, presedintele PDL Braila, Constantin Dumitriu, a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca are date ca membrii PC, impreuna cu Alexandru Coada, le dau pensionarilor informatii incorecte legate de baza de calcul a contributiei pentru sanatate si apoi ii determina sa depuna cereri de recalculare a acestor contributii, la Casa de Pensii.

Stancu a precizat, intr-o conferinta de presa, ca Alexandru Coada, colegul sau, a fost internat in spital, pentru probleme cardiace, in ultima vreme, iar problema calculului contributiilor la sanatate pentru pensionarii braileni a fost ultima dintre preocuparile acestuia: “Au spus ca nea Coada ar fi fost implicat in actiunea PC-ului cu pensionarii, ca sunt pusi oamenii sa completeze niste documentele lansate de PC, vizavi de asigurarea de sanatate. Omul asta a fost in spital, doar ce a venit,cum poti sa-l acuzi pe nea Coada, care are probleme cu inima, ca s-a ocupat de asa ceva? Dar ce, noi ne ocupam de problemele PC-ului? Sunt acesti dezinformatori… si eu i-am spus de multe ori si lui Calcan (Viorel  Balcan, deputat PDL – n.r.):  “Arata-mi, mai, ce a ramas dupa voi, la Braila, puneti mana pe ceva si spuneti: “Uite, cat am fost eu ce am fost, ca si functie, am lasat asta dupa mine”! “. A ramas praf si pulbere, asta a ramas dupa ei! Intriga!”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-