Published On: joi, Feb 24th, 2011

Alegerile de la organizatia municipala PDL Braila s-au facut cu telefoanele bruiate – VIDEO

Share This
Tags

* au declarat public astazi fostii membri PDL Giana Patrascu si Stanel Necula

La cateva luni dupa alegerile organizatiei municipale PDL, se confirma informatiile date publicitatii la momentul respectiv de Infobraila, privind faptul ca la inceputul reuniunii, au fost bruiate comunicatiile telefonice cu un dispozitiv special. Desi la acea vreme, informatiile au fost negate categoric de catre liderii formatiunii politice, ba chiar au fost ironizate, ca niste fantasmagorii, astazi, doi fosti membri PDL, care au participat la sedinta cu pricina, au confirmat public ca a existat un bruiaj.

Prezenta la conferinta de presa a PNL, in calitate de proaspat membru, Giana Patrascu a declarat: “Desigur ca a existat un asemenea bruiaj la alegerile de la municipiu, desi nu s-a recunoscut. Eu am fost acolo. S-a folosit orice metoda…”

“S-a auzit un bum! In boxe si a picat reteaua la toata lumea“, a completat si Stanel Necula, proaspat liberal, candidat, la acea vreme, la functia de presedinte al organizatiei municipale PDL.

“Nimeni nu a mai putut folosi telefonul, decat cateva persoane, care nu stiu ce telefoane aveau. Nu am mai intalnit niciodata in cariera mea politica asa ceva, am ramas uimita, am discutat problema asta in CODA de atunci, bineinteles ca nu au recunoscut cei de atunci ca au folosit aceasta metoda, ba dimpotriva, au spus ca noi am folosit-o, ca sa spunem despre ei ca au facut-o. N-are rost sa discutam. Am inteles ca de treaba asta s-a ocupat firma de paza… Sincer, nu pot sti cine a comandat  acest bruiaj, dar cine conducea in momentul ala, Dumitriu, banuiesc, ca  nu s-a facut nimic fara el. Nu mi-a trecut niciodata prin cap ca este posibil sa se intample asa ceva la o sedinta de partid, cum nu mi-ar fi trecut prin cap ca este posibil sa ai alegeri intre cutite si furculite la carciuma”, a mai spus Patrascu.

Presedintele PNL Braila, Catalin Boboc, a declarat, la randul sau, ca nu-i foarte greu sa bruiezi comunicatiile telefonice la o reuniune: “Stati putin, ca nu-i atat de greu, asta este un dispozitiv simplu, pe care il poate avea si o persoana fizica!”.

Si Stanel Necula este de aceeasi parere: “Costa 50 de euro, cat Doamne iarta-ma, costa, il comanzi si il obtii”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-