Published On: mie, Feb 2nd, 2011

Actiune pentru prevenirea si combaterea activitatilor ilegale de taximetrie

Share This
Tags

Ieri, politistii de la Biroul Judetean de Transporturi Braila si de la Biroul Rutier, sprijiniti de specialisti A.R.R., R.A.R. si Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor, au organizat si desfasurat o actiune  pentru prevenirea si combaterea activitatilor ilegale de taximetrie. Pe parcursul desfasurarii activitatilor specifice au fost efectuate controale la patru societati comerciale de profil si au fost verificate in trafic 32 de autoturisme care desfasurau activitati de transport persoane in regim de taxi. Cu acest prilej politistii au constatat un numar de sase contraventii, aplicand sanctiuni in valoare totala de 3.751 de lei, si au retinut in vederea suspendarii un permis de conducere.
Totodata politistii de la Biroul Rutier l-au depistat in trafic pe M.C., in varsta de 54 de ani, din municipiu, care se afla la volan si efectua transport persoane in regim taxi, in timp ce se afla sub influenta bauturilor alcoolice.
“Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 1.340 de lei, si i s-a retinut permisul de conducere pe o perioada de 90 de zile”, a declarat Jenel Sogor, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-