Published On: mar, Feb 22nd, 2011

A fost prins deţinutul fugit din Penitenciarul de Minori şi Tineri Tichileşti

Share This
Tags

* el a fost descoperit din întâmplare de un angajat al penitenciarului, într-un cartier brailean

Astăzi, în jurul prânzului, a fost găsit şi reţinut tânărul Viorel Brânză, fugit în urma cu circa două săptămâni din Penitenciarului de Minori şi Tineri Tichileşti. Băiatul, în vârstă de 17 ani, condamnat definitiv la o pedeapsă de 1 an şi 4 luni, a părăsit secţia cu regim deschis a Penitenciarului de Minori şi Tineri Tichileşti pe 11 februarie, iar astăzi a fost reţinut şi predat organelor de poliţie chiar de către un agent al penitenciarului.

“Agentul şef principal C.I. se afla în timpul liber şi efectua o vizită la o persoană ce locuieşte în blocul E4 de pe aleea Cocorilor, din cartierul Viziru. În timp ce agentul intra în scara blocului, Viorel Brânză părăsea imobilul, având asupra sa un grătar metalic şi un cablu electric. Interpelat de către agentul sef C.I. dacă nu este persoana căutată, minorul a oferit date confuze privind identitatea sa şi a încercat să plece. In momentul imediat următor, agentul a sunat la 112 solicitând sprijinul poliţiei, care a sosit în scurt timp si l-a ridicat în vederea cercetării, pe tânărul bănuit că ar fi deţinutul evadat.

După ce poliţia a efectuat verificările specifice, s-a obţinut confirmarea faptului că persoana reţinută este numitul Brânză Viorel”, se arată într-un comunicat dat publicităţii.

 In cauză se continuă cercetările, în vederea stabilirii persoanelor care l-au adăpostit pe evadat.

Comentarii

comentariu

About the Author