Published On: vin, Feb 11th, 2011

“Nu ma cert cu domnul Dumitriu, avem opinii care nu coincid!” -VIDEO

Share This
Tags

* liderii PDL Constantin Dumitriu si Viorel Balcan nu rezista fara sa se certe nici macar la petreceri * o astfel de disputa a avut loc la un bairam pe vapor, de ziua lui Balcan

Presedintele organizatiei municipale PDL Braila, Viorel Balcan, nu recunoaste in ruptul capului ca nu se mai intelege cu presedintele organizatiei judetene, Constantin Dumitriu, cu care a intrat in conflict. De fiecare data cand este intrebat de ziaristi pe aceasta tema, Balcan sustine ca este vorba doar despre opinii contrare pe subiecte punctuale si ca in rest, echipa pe care o face cu Dumitriu functioneaza de minune. Pentru ca deja pe piata politica au aparut comentarii ironice despre ultima cearta a celor doi, care s-a petrecut la o petrecere, pe vapor, Balcan a tinut sa lamureasca aceste zvonuri: “Domnule, nu sunt certat cu domnul Dumitriu! Sunt anumite pareri si idei care nu coincid intre noi doi si le spun deschis, eu sunt mai pragmatic. Ultima oara cand nu au coincis parerile noastre a fost la ultima sedinta a BPJ si a fost si ziua mea, pe vapor si nu ma feresc sa o spun – si domnul Dumitriu a inteles pana la urma si am reglat-o.  Am un sef de sectie de la Drumuri Nationale, domnul Dafina, care are activitate pe patru drumuri nationale, Slobozia, Faurei-Buzau, Movila Miresii – Ramnicu Sarat si Braila – Focsani. El are districte in fiecare drum national si are salariati din comunele respective. El era repartizat dintr-o eroare in Colegiul III, la mine. Ce sa face eu cu el in Lacu Dulce, Chercea si Brailita? Du-te, mai, tata, pe districtele alea, pentru ca acolo ai putere, ai oameni si poti sa faci campanie si un altul, care e director in Braila si care are activitate in municipiu, are salariati in municipiul Braila, sa il tinem in Braila, aici! Ei, de aici a plecat… Domnul Dumitriu a zis ca “domnule, daca am facut-o asa, sa ramana asa!” si am zis “Nu sunt de acord!”. S-a supus la vot, nu ca am castigat eu, ca  eu nu ca l-am contestat, am zis ca e mai bine asa si dovada ca si dumnealui acum, chiar si aseara, a recunoscut ca asa e mai bine. Asta a fost, pentru ca tot ati auzit de acea mare discutie despre vapor. Cine va informeaza de ce nu va spune in amanunt de la ce a plecat? Asta a fost “cearta” mea, dupa care am baut un sprit, am mancat o friptura, am adus lautari, ne-a fost bine…”.

Dupa cum v-ati putut convinge singuri, dincolo de lamurirea motivului disputei cu Dumitriu, Balcan a recunoscut, printre altele, ca democrat-liberalii incearca sa foloseasca la maxium angajatii din deconcentratele, companiile sau regiile pe care le conduc oamenii lor, pentru activitati politice, de campanie electorala pentru PDL.

Comentarii

comentariu

About the Author

-