Published On: vin, Feb 4th, 2011

“Nu am niciun conflict cu domnul presedinte Dumitriu!”

Share This
Tags

* o spune presedintele organizatiei municipale PDL Braila, deputatul Viorel Balcan

Presedintele organizatiei municipale PDL Braila, Viorel Balcan, neaga zvonurile aparute in ultima vreme pe tema unui conflict deschis intre el si presedintele organizatiei judetene, Constantin Dumitriu, pe tema candidaturii deputatului la Primarie. Balcan a fost chiar iritat de intrebarea pe aceasta tema, pusa astazi de redactorul Infobraila si a declarat ca este vorba despre simple diversiuni: “Nu am niciun conflict  cu domnul presedinte Dumitriu, nu am discutat cu el pe tema candidatilor la Primaria municipiului si la presedintia Consiliului Judetean. Sigur, exista o dorinta a mea si o dorinta  a dumnealui de a candida pe cele doua functii. Daca sondajele si parerile colegilor de partid spun ca putem candida, candidam, daca acestea sunt altele, nu. Am spus ca daca simt ca nu voi avea nicio sansa sa castig, nu voi candida. Eu imi pregatesc campania acum, daca vreti sa va spun sincer, am inceput deja sa lucrez cu colegi din partid din toate cele trei colegii din municipiu, am inceput sa am discutii cu toti presedintii de organizatii de sectii de votare si continui discutiile cu dumnealor pana incepem propriu-zis campania. In momentul in care simt ca am sprijinul colegilor, dupa cei voi avea dialog cu foarte multi prieteni, cetateni din Braila, sigur ca iau o decizie, dar in genere sunt optimist in felul meu”.

Balcan a admis ca auzit si el, “in alte sfere de influenta din Braila decat PDL”  zvonurile despre acest presupus conflict si a spus ca “genul asta de diversiune pe are incearca unul si altul s-o creeze ma deranjeaza”.

Precizam ca, potrivit informatiilor pe care le detinem, intre Constantin Dumitriu si Viorel Balcan s-ar fi declansat un conflict deschis, dupa ce deputatul a prins de veste ca, desi il lase sa se ambaleze si sa-si faca iluzii seful lui pe tema viitoarei candidaturi la Primaria municipiului, Dumitriu nu are de gand sa-l lase sa candideze, pentru ca a inceput sa aiba dubii ca Balcan ar avea sanse reale de castig.

Comentarii

comentariu

About the Author

-