Published On: mie, Feb 16th, 2011

“Eu nu am o problema cu Stancu, el are o problema cu comunitatea”

Share This
Tags

* o spune liderul PP Braila, Gheorghe Chiru * acesta declara ca, daca ar fi sa aleaga intre Gheorghe Bunea Stancu si Constantin Dumitriu, la presedintia CJ, ar avea o mare dilema

Presedintele filialei locale Partidului Poporului, Gheorghe Chiru, inca nu s-a hotarat daca va candida sau nu la viitoarele alegeri locale. El spune ca sunt mai multe elemente care trebuie luate in calcul, iar unele sunt legate de legislatia din domeniu, care inca suporta modificari: “E cam devreme sa discut despre o candidatura, mai este un an si jumatate pana la alegeri. Politica noastra vizavi de aceste alegeri se va desfasura in functie de modificarile aduse la legea electorala. Daca se vor face doua tururi de scrutin, lucrurile vor avea un parcurs, daca va ramane doar un tur, va fi altceva. Dar aceasta varianta, cu un singur tur, nu e onesta – si nu vorbesc din punctul de vedere al celor care sunt pozitonati ca outsideri, cum este partidul nostru, dar inclusiv partidul aflat la putere are o mare problema. Si-a dorit acest singur tur de scrutin la Consiliul Judetean, pentru ca erau calare pe o situatie buna, dar acum, cand lucrurile s-au schimbat fundamental, isi doresc din ce in ce mai mult o schimbare a legii electorale si in sensul asta, doua tururi de scrutin ar fi normale”.

Intrebat ce va face PP Braila in conditiile in care, daca vor fi doua tururi de scrutin, vor ramane in cursa Gheorghe Bunea Stancu (PSD) si Constantin Dumitriu (PDL), Chiru a spus: “Deja e o situatie cenusie, cea pe care mi-o prezentati. O sa procedam asa cum procedeaza toata lumea, vom evalua situatia, avem tot timpul in fata, sa-l vedem si pe Stancu cum se manifesta, poate isi revine. Nu e vorba despre faptul ca eu am o problema cu Stancu, el are o problema cu comunitatea, deci el trebuie sa coboare cu picioarele pe pamant, pentru ca traieste in lumea lui, acolo. Eu nu sunt ranchiunos si nu port dusmanie cuiva, dar ca individ, are o problema pe care el nu e constient ca si-a permanentizat-o, cu lumea, cu cei din jur. Exista o trupa acolo, de jur imprejur, carora le-a arata carameaua, nu le-a dat-o pana acum, scoate carameaua si le-o mai arata, le mai spune ca o are, din cand in cand si iar o baga in buzunar. Nu sunt doar din domeniul politic astia, sunt si din administratie”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-