Published On: mar, Ian 18th, 2011

Un sut in fund este un pas inainte: fostul prefect, Loredana Alexandru este consilier juridic la Banca Nationala a Romaniei

Share This
Tags

Ajunsa prefect al Brailei dupa ce lucra intr-un post obscur intr-o deconcentrata, Loredana Alexandru nu a ajuns nici acum la munca de jos, dovada ca zicala “un sut in fund este un pas inainte” i s-a potrivit de minune. Zilele noastre au prins-o pe Loredana intr-un post caldut la sucursala braileana a Bancii Nationale a Romaniei, fix in cea de consilier juridic al institutiei. Mai mult, emotionata ca presa a aflat de noua ei pozitie chiar in momentul in care isi sarbatoarea la sediul bancii ziua de nastere, Loredana Alexandru a tinut sa spuna ca, in ciuda faptului ca i-ar placea, n-ar vrea sa vorbeasca despre ea ca o despre o femeie cu o cariera de succes, pentru ca nu vrea sa dea nastere la speculatii.

Cu siguranta ca prezenta Loredanei Alexandru nu are nicio legatura cu algoritmul politic care numeste vicepresedintii BNR, locul de munca obtinut la umbra lui Ionel Ghilinta fiind obtinut in baza unui concurs care a cuprins si un test de limba engleza. Iar daca nu este asa, vom afla chiar de la Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, caruia Infobraila i-a cerut sa spuna cand si cu ce nota a luat concursul fostul prefect Loredana Alexandru.

Intrebat daca fulminanta ei cariera politica ar putea fi la baza prezentei in “board”-ul brailean al BNR, protectorul ei politic, senatorul Ion Rotaru, a declarat, in exclusivitate pentru Infobraila: “N-am adus-o eu in politica, era in politica de prin 2000. A fost sansa ei, nu a fost o sustinere speciala. Despre prezenta la BNR habar nu am cum s-a intamplat. Acest lucru arata ca sunt si institutii nepolitizate”.

Comentarii

comentariu

About the Author