Published On: Soare, Ian 9th, 2011

Un copil mut a fost ucis in bataie, pentru ca nu a facut pipi la olita

Share This
Tags

La data de 6 ianuarie a.c., in jurul orelor 12.00, B.I., din comuna Romanu, a sesizat agentii de la postul de politie din localitate despre faptul ca, in locuinta lui D.V., din comuna, se afla decedat fiul concubinei lui, in varsta de 3 ani. La fata locului au sosit politisti din cadrul Biroului Ordine Publica pentru Mediul Rural care au constatat ca cele sesizate se confirma, copilul prezentand urme de violenta la nivelul fetei.

In consecinta, o echipa formata din lucratori ai Serviciului de Investigatii Criminale, coordonati in mod direct de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Braila, au desfasurat primele cercetari, stabilind urmatoarele ca Numita Smandu Mihaela, 31 de ani, din municipiul Braila, si fiul ei locuiau de cateva luni la domiciliul lui Dragomir Viorel, 27 de ani, cu care femeia avea o relatie de concubinaj. Anchetatorii au stabilit ca bestiile i-au aplicat succesiv minorului mai multe lovituri in zona fetei, starea sanatatii acestuia degradandu-se treptat pana cand a decedat.

Surse judiciare au declarat pentru Infobraila ca baietelul era mut si nu putea sa le ceara parintilor olita, motiv pentru care era batut zilnic. Mai mult, in seara dinaintea mortii, baietelul fuse legat cu un lant si obligat sa stea pe olita toata ziua, iar cand, dupa mai multe ore, nu a reusit sa-si faca nevoile, a fost lovit atat de mama sa cat si de concubinul acesteia, iar dimineata a murit. Vazand ce au facut, cei doi au decis sa scape de cadavrul micutului si sa-l ingroape in afara satului, pe un camp. Pentru a-si putea duce la indeplinire planul diabolic, concubinul a plecat la birtul din sat ca sa bea ceva, insa aici i-a povestit unui priten cele intamplate. Imediat dupa ce Dragomir a plecat din carciuma ca sa ascunda cadavrul copilului, pritenul de pahar a anuntat autoritatile si bestiile au fost decoperite la timp.

Cadavrul baietelului a fost transportat la Serviciul Judetean de Medicina Legala Braila, unde, in urma efectuarii necropsiei, s-a stabilit ca moartea a fost violenta si ca intre leziunile suferite la cap si deces exista raport direct si imediat de cauzalitate.

Procurorul criminalist a dispus retinerea celor doi concubini, pentru 24 de ore, pentru comiterea infractiunii de lovituri cauzatoare de moarte. Ei au fost prezentati Tribunalului Braila, care a emis pe numele lor mandate de arestare preventiva, pe o perioada de 29 zile, fiind incarcerati in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al IPJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-