Published On: mar, Ian 4th, 2011

Un barbat din Valea Canepii si-a terorizat familia

Share This
Tags

In seara zilei de 2 ianuarie 2011, in jurul orei 18.00, P.D., din satul Valea Canepii, a reclamat la postul de politie din localitate, prin apel de urgenta la 112, faptul ca fiul sau, P.S., a provocat scandal acasa si ca urmare a starii de agresiune manifestata a distrus o usa din lemn si geamurile de la cateva ferestre ale locuintei.
“Politistii s-au deplasat la fata locului si au constatat ca cele sesizate se confirma, prejudiciul cauzat fiind de 300 lei.
Celui in cauza i s-a intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de distrugere”, a declarat Camelia Bucur, agent principal al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Braila.
La data de 3 ianuarie a.c., in jurul orei 01.00, agentii de la Postul de Politie Comunala Unirea s-au sesizat din oficiu despre faptul ca P.S. a fost agresat cu un bat de catre fratele lui, P.C., in timp ce se aflau in locuinta lor din satul Valea Canepii.
“Persoana vatamata a fost transportata la Spitalul Judetean Braila pentru investigatii medicale, deoarece acuza dureri la piciorul stang si la nivelul antebratului stang. Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de lovire sau alte violente”, a conchis agentul principal al IPJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-