Published On: vin, Ian 21st, 2011

Trei fete care au fost date disparute au revenit in sanul familiilor

Share This
Tags

* doua dintre ele minore, o fata in varsta de 15 ani, iar alta in varsta de 16 ani

Pe 19 ianuarie, politistii de la Compartimentul Urmariri al Serviciului de Investigatii Criminale au desfasurat activitati specifice pe raza municipiului Braila pentru depistarea persoanelor urmarite in temei legal sau disparute de la domiciliu. Pe intreaga perioada de desfasurare a activitatilor specifice au fost depistate si identificate urmatoarele persoane:

A.E., in varsta de 18 ani, din orasul Ianca. Tanara era urmarita la nivel national, deoarece, la data de 21.11.2010, a fost data disparuta de la domiciliu.

R.I., in varsta de doar 15 ani, din municipiu. Fata era urmarita la nivel national, fiind data disparuta de la domiciliu la data de 18.01.2011.

Si G.A., in varsta de 16 ani, din comuna Tudor Vladimirescu. Si aceasta era urmarita la nivel national, fiind data disparuta de la domiciliu din data de 18.01.2011.

“Toate au fost gasite la domiciliile prietenilor lor, au plecat in mod voluntar de acasa si nu au fost victimele vreunei infractiuni. Ele au fost reincredintate familiilor”, a declarat Camelia Bucur, agent principal al Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-