Published On: mie, Ian 5th, 2011

Tarife pentru diverse servicii prestate de catre Consiliul Judetean Braila

Share This
Tags

Incepand din acest an consiliile locale orasenesti, comunale, persoanele fizice si asociatiile familiale care au nevoie de documente de la Consiliul Judetean (CJ) Braila vor scoate din buzunar sume diferentiate. Daca in unele cazuri sumele sunt mai mici, in altele solicitantii vor scoate din buzunar mai multi bani.

Tariful pentru xerografierea documentelor necesare consiliile locale orasenesti, comunale si persoanele fizice a fost pana la sfarsitul anului trecut de 0,58 lei/pagina. Anul acesta tarifele sunt de 0,40 lei/pagina pentru format A 4 si de 0,60 lei/pagina pentru formatul A 3.

Persoanelor fizice si asociatiilor familiale care au depus la CJ Braila documentatie in vederea eliberarrii autorizatiei conform Decretului – Lege nr. 54/1990 plateau pana acum 10,20 lei/autorizatie, dar incepand din acest an vor plati doar 10 lei/autorizatie.

Cine va solicita eliberarea unei copii simple de pe documentele existente in arhiva CJ Braila, fara caracter secret de serviciu va plati incepand din acest an 10 lei/pagina, desi pana acum tariful a fost de 10,20 lei/pagina.

Cine va solicita eliberarea unei copii de pe documentele existente in arhiva CJ Braila – planuri, harti, alte astfel de documente, fara caracter secret de serviciu va plati 39 de lei/fila, tariful pana pe 31 decembrie 2010 fiind de 38,90lei/pagina/exemplar.

Comentarii

comentariu

About the Author

-