Published On: mie, Ian 5th, 2011

Spitalul de Pneumoftiziologie are aparatura moderna pe bani europeni

Share This
Tags

Consiliul Judetean (CJ) Braila a achizitionat aparatura medicala de specialitate in cadrul proiectului “Echiparea Ambulatoriului de Specialitate Integrat din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie Braila”. Practic vorbim de termostat cu temperatura reglabila, baie termostat, etuva cu accesorii, plita termostatata histopatologica, electrocardiograf EKG, pulsoximetre, analizor hematologie, linie electroforeza automata, coagulometru 2 canale si sterilizator vertical cu abur, valoarea totala a investitiei fiind de 165.012,46 lei.

“Aparatura medicala achizitionata va conduce la imbunatatirea serviciilor medicale acordate populatiei, crescand performanta medicala. Aparatura medicala a fost receptionata si predata in custodia Spitalului de Pneumoftiziologie Braila si va putea fi folosita dupa instalarea si punerea in functiune, cu toate avizele de functionare de la organele abilitate, in conformitate cu prevederile legale”, a declarat presedintele CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu.

Cum functionarea aparaturii va fi asigurata de spital a fost necesara atribuirea acesteia in folosinta gratuita, pe o perioada de cinci ani. Consilierii judeteni au votat in unanimitate proiectul de hotarare.

Reamintim ca proiectul “Echiparea Ambulatoriului de Specialitate Integrat din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie Braila” a fost contractat prin Programul Operational Regional 2007 – 2013, Axa prioritara 3.

Comentarii

comentariu

About the Author

-