Published On: vin, Ian 28th, 2011

Sfaturi pentru cel mai nefericit dintre braileni: Adrian Radulescu

Share This
Tags

Mai nainte de toate se cade sa-L cinstesti pe Dumnezeu, care ti-a pus mana in cap atunci cand i-a pus pe ochi ceata intelepciunii lui Boboc si l-a impins in pacatul trufiei de-a nu fi un umil slujbas a lui GBS. Fii bun si drept cu tine si nu uita ca este un moment in viata cand fiecare atinge nivelul maxim al incompetentei lui politice, moment de care tu te bucuri acum. Sarbatoreste-l cum se cuvine, insa schimba restaurantul de la GBC cu cel al lui GBS. E-adevarat, n-o sa mai bei moca nici macar o apa plata, dar pretul pe care-l vei plati iti va cinsti obrazul, chiar daca iti va goli buzunarele. Ca tot veni vorba de buzunare, sa nu care cumva sa fi acceptat sa fii dublura lui Boboc la CJ de dragul lor, mai precis al umplerii lor. Amarnic te vei cai, daca asta ti-a fost scopul, pentru ca nu vei vedea o para chioara in plus, ba chiar vei vedea in minus, daca te dai in convorbiri nesfarsite la telefon sau vei indrazni sa te folosesti de umila masina de serviciu care iti va fi pusa la dispozitie, in caz ca se strica gipanul prezidential si nu are pe cin’ sa trimita repede dupa cafea.
Cat despre traseul tau prin Consiliul Judetean, eu iti spun, dragul de tine, ca mai bine intri pe la “D”, urci scarile pana la etajul unu si-o cotesti rapid la dreapta spre biroul tau. Sa nu iesi din el, c-ai pus-o. Asa cum se si va intampla daca iti va trece prin cap c-ar trebui sa te ocupi de ceva sau ca ai vrea sa vezi cum stau treburile. Sa nu uiti ca locul tau nu e acolo si, mai ales, ca aia de zici tu c-ar fi colegi sau subordonati, stiu foarte bine asta.
Daca vreodata secretara iti va spune ca te cheama Stapanul, sa nu te puna naiba sa-ti iei haina si fesul si sa te repezi pan’ la colt, ca acolo ramai. Stapanul tau nu mai e la colt, el este acum GBS si asa va ramane pana te vei satura si iti vei da demisia, de nervi, de stres, de fraier etc. Odata ajuns in biroul lui, sa stii ca locul cel mai bun e pe scaunul ala mic de dupa usa, alb sau negru – alegi tu, asta daca vrei sa te faci de panarama si sa te dai obosit si sa vrei sa te asezi. Stapanului tau ii place sa stai in picioare, sa fii clar, concis, sa-ti mearga mintea brici si sa dai dovada de tarie de caracter, ca-s putini aia de pot lucra cu el.
Sa stii ca sunt si momente bune, insa pentru tine au trecut, ca Stapanul tau tocmai s-a intors din concediu, deci canci momente linistite. Prin urmare, noi zicem ca cele mai bune sfaturi ar putea sa-ti dea baietii de la ISU sau de la Ambulanta. Stai, mai e si varianta de la “Sf. Pantelimon”, ca nu credem ca dom’ Caciun si-au uitat obarsiile liberale. (Adevar si Provocare)

Comentarii

comentariu

About the Author

-