Published On: vin, Ian 21st, 2011

Sase pusti teribilisti furau masini si se plimbau cu ele pana cand ramaneau fara combustibil in rezervor

Share This
Tags

Ieri, 20 ianuarie, politistii de investigatii criminale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Braila i-au depistat si adus la sediu in vederea cercetarilor pe brailenii H.I.A., in varsta de 19 ani, P.A., in varsta de 18 ani, S.I., in varsta de 17 ani, M.G.M., in varsta de 16 ani, D.S.A., in varsta de 17 ani si M.A., in varsta de 16 ani.

Cercetarile desfasurate de catre judiciaristi au stabilit ca, in lunile iunie si iulie 2010, cei sase tineri, folosind chei potrivite, au sustras trei autoturisme, parcate pe raza municipiului Braila,  pe care le conduceau pe drumurile publice, fara a poseda permise de conducere. Dupa ce consumau combustibilul din rezervor, le abandonau. In perioada respectiva, masinile au fost recuperate si predate partilor vatamate.

“Fata de cei sase braileni s-a inceput urmarirea penala pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, iar pentru M.G.M. si S.I. si pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fara a poseda permis de conducere, toti fiind cercetati in stare de libertate”, a declarat Camelia Bucur, agent principal al IPJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-