Published On: lun, Ian 3rd, 2011

Revelion in Piata Independentei!

Share This
Tags

* Brailenii au petrecut de Revelion in Piata Indepedentei alaturi de artistii care au urcat pe scena, cu ochii atintiti pe cer pentru spectacolul de la miezul noptii

O parte dintre brailenii care nu au sarbatorit noaptea dintre ani in afara Brailei au petrecut cu familia si prietenii in Piata Independentei. Programul de Revelion oferit de municipalitate a inceput in jurul orei 21.00 cu Gabriel Ciubuc, un cunoscut interpret local de muzica usoara. La ora 21.35, locul muzicii pop a fost luat de formatia braileana “Spirit”. Voia buna a continuat cu  muzica pop dance, pe scena urcand Laura, o alta solista din Braila.
A urmat Alessia, artista pe care presa centrala o numeste “noua senzatie a muzicii romanesti”, a carei piesa “Boro Na Sou Po”, extrem de ascultata pe radiourile din Romania, a reusit sa incinga atmosfera desi temperatura de afara indica 11 grade cu minus. Dupa Alessia au urmat baietii de la Residence Deejays & Frissco care au reusit sa anime si mai tare spiritele pana aproape de miezul noptii.
La cumpana dintre ani primarul Aurel Gabriel Simionescu a rostit cateva cuvinte, dupa care, timp de 15 minute, brailenii s-au bucurat de un impresionant joc de artificii.
Distractia a continuat si dupa intrarea in noul an cu muzica populara in interpretarea solistilor Gore Belanschi, Gabriel si Tudorel Sacalus, Gina Pacuraru, Ene Aristita, Manaila Mioara, Margineanu Maria, Constantin Steluta, Chirovan Nicoleta si Sandu Cotet.
Cei care au participat la Revelionul de pe Faleza spun ca anul acesta focul de artificii a fost mai frumos decat cel de anul trecut, dar mai scurt. “In fiecare an de Revelion, la miezul noptii vin cu prietenii sa vedem focul de artificii de la Primarie. A fost frumos si anul acesta, poate chiar mai frumos decat in alti ani, dar destul de scurt momentul”, ne-a spus Mariana Simion.
De aceeasi parere este si Valentina Moise care spune ca fata de alti ani anul acesta au fost mai putine pocnitori si rachete. “Anul trecut am stat langa un politist ca sa ma feresc de pocnitori. Anul acesta, in fata la Romarta, era ceva mai bine. Pe strada erau pocnitorile si rachetele. Nu a trebuit sa ma feresc si sa stau cu teama ca imi va intra ceva in ochi”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-