Published On: vin, Ian 7th, 2011

Record de Boboteaza: Bogdan Vasiliu a prins crucea de Boboteaza pentru a noua oara

Share This
Tags

Mii de braileni au asistat ieri dimineata la slujba de Boboteaza de la Catedrala “Nasterea Domnului”, iar mai apoi au asteptat pe Faleza Dunarii momentul sfintirii apelor pentru a lua agheazma. Unii au fost atenti si la momentul in care IPS Casian Craciun a aruncat crucea in apa. Castigatorul si in acest an a fost Bogdan Vasiliu care in curand va implini 30 de ani. Desi a sarit dupa cruce de 11 ori,  Bogdan Vasiliu a prins crucea pentru a noua oara.

Ca si anul trecut, si acum Bogdan Vasiliu a spus ca Dumnezeu este cel care ii calauzeste pasii si l-a ajutat de fiecare data. Chiar atunci cand a fost aruncata crucea, temerarii pregatiti sa sara in apele inghetate ale Dunarii pentru a o prinde au avut parte de putin soare.

Tanarul care a prins crucea pentru a noua oara a primit pentru recordul sau 500 de lei din partea primarului Aurel Simionescu, dar a fost recompensat si de IPS Casian Craciun care de altfel le-a oferit tuturor participantilor cate un premiu.

Pe uscat, Bogdan Vasiliu i-a lasat pe toti brailenii care au dorit sa atinga crucea sa faca acest lucru. Pe unii i-a lasat sa faca poze cu el si cu crucea, pe altii chiar sa pupe crucea. La final s-a declarat multumit si pregatit sufleteste sa participe si anul viitor la Boboteaza la prinderea crucii. In plus, tanarul a spus ca desi a primit o oferta pentru cruce nu are de gand sa o vanda.

Comentarii

comentariu

About the Author

-