Published On: lun, Ian 3rd, 2011

Pompierii braileni s-au luptat cu focul inca din prima zi a anului 2011

Share This
Tags

Prima zi a anului a fost una plina pentru pompierii braileni. Astfel, la 02.30, un echipaj al Detasamentului 1 de Pompieri Braila a intervenit pentru limitarea si lichidarea unui incendiu la locuinta lui Ionica T. de pe strada Prahovei din municipiul Braila. Cauza probabila care a dus la producerea acestuia a fost o soba amplasata necorespunzator. Au ars 1,5 ml de grinda si s-a degradat tencuiala din cauza temperaturii si a fumului.

La 07.40, un echipaj al Detasamentului 2 de Pompieri Braila a intervenit pentru stingerea unui incendiu la locuinta lui Gheorghe D. din localitatea Tufesti. Cauza incendiului in aceasta situatie a fost un cos de fum amplasat necorespunzator fata de materiale combustibile. Au ars aproximativ 4 mp de acoperis din scandura de lemn acoperit cu tabla.

La ora 13.15, un echipaj al Detasamentului 1 de Pompieri Braila a intervenit pentru stingerea unui incendiu la o societate de alimentatie publica de pe strada Pietatii din municipiu. Incendiul a pornit de la o priza defecta. Au ars 20 navete PVC, un scaun si un prelungitor electric.

„Nu s-au inregistrat victime in urma celor trei incendii”, a declarat mr. Stefan Stoian, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Dunarea” Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-