Published On: joi, Ian 13th, 2011

Politistii l-au prins pe tanarul care a furat componente de la o statie de irigat

Share This
Tags

Ieri, in urma desfasurarii unor activitati specifice, politisti din cadrul Politiei orasului Faurei l-au prins si retinut pe S.A., in varsta de 18 ani, din oras.
“Pe numele acestuia, la data de 7 ianuarie 2011, Judecatoria Faurei a emis, in lipsa, mandat de arestare preventiva, pentru savarsirea infractiunii de furt calificat. Cel in cauza a fost prezentat instantei de judecata care a confirmat mandatul de arestare preventiva, fiind introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Inspectoratului de Politie Judetean  (IPJ) Braila”, a declarat Camelia Bucur, agent principal al IPJ Braila.
Reamintim ca tanarul depistat se sustragea cercetarilor in cauza privind furtul de componente de la o statie de irigat, amplasata la marginea orasului Faurei. Acesta, impreuna cu M.I., in varsta de 23 de ani, S.R., in varsta de 22 de ani si D.M., in varsta de 29 de ani, toti trei din orasul Faurei, B.G., in varsta de 33 de ani, din municipiul Ramnicu-Sarat, judetul Buzau, C.C., in varsta de 45 de ani, C.M., in varsta de 26 de ani si C.I., in varsta de 24 de ani, toti trei din comuna Slobozia Bradului, judetul Vrancea, in prezent, arestati preventiv, s-au deplasat la fata locului cu doua autoutilitare si cu un aparat de sudura au sectionat un hidrofor de la statia de irigat.

Comentarii

comentariu

About the Author

-