Published On: lun, Ian 24th, 2011

PNL Brăila ajută pensionarii militari care vor sa dea statul în judecată

Share This
Tags

* cei interesați pot obtine informații suplimentare la sediul filialei locale liberale

Președintele PNL Brăila, Cătălin Boboc, își arată îngrijorarea cu privire la decizia Guvernului de recalculare a pensiilor militarilor și îi susține pe aceștia în demersul de recuperare a sumelor care li se cuvin. Filiala Brăila a Partidului Național Liberal a inițiat, in acest context, o întâlnire la sediul partidului, la care au participat un avocat specializat și ofițeri ai armatei române.

„Întâlnirea a fost una benefică, având ca rezultat luarea deciziei de depunere a unei contestații la Ministerul Apărării în termen de 30 de zile, pentru ca, dacă problema nu primește un răspuns favorabil, să se inițieze o acțiune în Justiție. PNL Brăila asigură militarilor români ieșiți la pensie suportul legal necesar pentru a-și recupera un drept dobândit cum este pensia, după o viață petrecută în slujba statului român și va face toate demersurile legale posibile în sprijinul acestui deziderat.

Spre deosebire de PDL, care înțelege să facă economie tăind cheltuielile de la toate categoriile sociale și mai ales de la pensionari, Partidul Național Liberal înțelege să crească veniturile, pentru ca, mai apoi, să asigure o creștere sustenabilă a tuturor pensiilor, nu numai a celor ale militarilor. Pensia este un drept al cetăţeanului care a contribuit ani de zile la sistemul de pensii, nu o pomană sau un ajutor de stat”, se arată într-un comunicat de presă dat publicității.

Comentarii

comentariu

About the Author

-