Published On: mar, Ian 25th, 2011

PDL Braila a intrat in campanie electorala

Share This
Tags

* anuntul public a fost facut de presedintele local Constantin Dumitriu

Conducerea PDL Braila a anuntat public faptul ca, de la 1 ianuarie, organizatia locala a intrat in campanie electorala. Presedintele Constantin Dumitriu a explicat ca, in urmatoarele cateva luni, membrii PDL sunt asteptati sa-si exprime intentia de candidatura pentru functiile de la alegerile locale, iar candidatii oficiali vor fi stabiliti in baza unor sondaje care vor arata audienta lor in electorat: “Avem o organizatie bine structurata, o organizatie puternica. Aproape toti cei care sunt activisti ai partidului stiu ce au de facut in aceasta organizatie, prin alegerile pe care le-am facut, cei care au facut politica cu adevarat si-au regasit locul intr-o functie aleasa si pot sa spun ca incepand cu 1 ianuarie, am intrat in lupta pentru alegerile din 2012. Putem spune ca de la 1 ianuarie pornim campania electorala pentru alegerile din 2012. Candidatii vor fi anuntati, asa cum PDL a facut de fiecare data, cu cateva luni inainte de alegeri. Ei vor fi stabiliti in urma unor audituri politice, sondaje, studii politice. Unii dintre cei care doresc sa candideze si-au anuntat deja aceasta intentie si va amintesc ca domnul deputat Balcan si-a anuntat dorinta pentru candidatura la Primaria Braila, iar eu mi-am anuntat intentia de a candida de presedinte al CJ”.

Intrebat daca mai sunt si alti democrat-liberali locali care si-au declarat deja intentia de a candida la vreo functie administrativa, Dumitriu a raspuns: “Sunt, avem oameni din mediul rural care si-au exprimat intentia si din interior, aici, o sa vedem consilierii locali sau judeteni pentru 2012, o sa vedem cei care vor si care se vor implica activ in ceea ce inseamna activitatea partidului, primarii care doresc sa mai candideze pentru un mandat”.

La randul sau, deputatul Viorel Balcan a precizat: “Sondajele vor incepe din toamna acestui an. Doar sondajele vor spune cine si unde va candida. De regula, partidele isi fac sondaje cu cel putin 7-8 luni inainte”.

In ceea ce-l priveste, secretarul general al PDL Braila, Silviu Radu, a completat: ”Exista si departamentul de gestionare a carierei, unde se va analiza fiecare candidatura in parte”.

Precizam ca, potrivit informatiilor pe care le detinem, de fapt, Dumitriu nu este interesat de presedintia CJ.

Comentarii

comentariu

About the Author

-