Published On: sâm, Ian 8th, 2011

O fetita de 4 ani a fost gasita inecata intr-o balta. Cainele acesteia i-a dus la locul unde a murit!

Share This
Tags

Tragedie intr-o familie din Cartierul Pisc. Plecata sa se joace impreuna cu cainele ei, o fetita in varsta de numai patru ani, Irina Condrat, nu a mai ajuns cu bine acasa. Alarmati, parintii au inceput sa o caute, mai ales ca cel mai bun prieten al ei – cainele, de care era nedespartita, se intorsese acasa iar ea nu. Dupa indelungi cautari, i-au descoperit trupul firav in apele reci ale unei balti de la iesirea din oras, in zona Cantonului nr. 1, in apropiere de sediul unui cunoscut dealer de automobile, numai dupa ce au luat in seama semnele pe care le facea cainele ei, un lup german, care zgaria disperat gheata cu labele exact in zona in care cazuse prin gheata fetita.

Politistii au declansat o ancheta pentru stabilirea imprejurarilor in care s-a produs decesul fetitei,ancheta anuntandu-se dificila, in conditiile in care fetita de numai patru ani era surdomuta, iar trupul ei a fost gasit la o distanta considerabila de casa.

Surse judiciare au prezentat un posibil film al evenimentelor: Fetita se juca in fata casei, sambata in jurul orelor 11.00, cand mama acesteia i-a spus sa stea cuminte si sa o astepte pentru a merge intr-o vizita deoarece era a doua zi a Craciunului pe rit vechi (lipovenesc). Mama fetitei a intrat in casa pentru a-i imbraca pe fratii Irinei, in varsta de 6 respectiv 10 ani, si a lasat-o pe mezina cu un grup de copii in fata portii. In cel mult 15 minute a iesit afara, dar nu a mai gasit-o. A crezut ca este pe la vecini, asa ca a inceput sa o caute, insa fara succes. Prin urmare, in jurul orelor 16.00 au apelat la ajutorul Politiei, care a inceput cautarile in cartier. Cum nu reuseau sa o gaseasca, s-a dispus extinderea cautarilor in zona baltilor din preajma cantonului nr. 1, pana in dig. In ciuda unei scotociri atente, politistii nu au gasit-o, asa ca au hotarat sa caute si peste soseaua de pe digul care face legatura intre Braila si Galati. La peste o suta de metri de sosea si aproape un kilometru de casa familiei Condrat, in preajma lizierei, politistii au vazut cainele fetitei foarte agitat, zgariind gheata intr-o zona in care parea a nu fi nimic. Au decis insa sa incerce si acolo si au dat cateva lovituri de topor in gheata care oricum paraia sub picioarele lor. Nu mica le-a fost mirarea sa vada corpul fetitei tasnind la suprafata, in timp ce cainele acesteia latra sfasietor, ca atunci cand este vreun cutremur sau il paste vreun pericol.

Comentarii

comentariu

About the Author

-