Published On: joi, Ian 20th, 2011

Brailenii nu se inghesuie sa primeasca ajutoare

Share This
Tags

Primaria Braila a ajuns sa se planga de faptul ca ajutoarele acordate conform H.G. 600 putrezesc in depozite. Potrivit unui comunicat de presa, mai exista la aceasta ora tone de alimente comunitare neridicate. Pana la data de 15 februarie ajutoarele pot fi ridicate din cele doua locatii stabilite de Primarie. Prima locatie se afla la fostul liceu “Progresul”, loc unde pot merge pensionarii ale caror pensii se afla sub 400 de lei pe luna (inclusiv din pensii cumulate), cat si beneficiarii de ajutor social. A doua locatie se afla la fostul liceu de Chimie, aici putand veni persoanele cu handicap grav accentuat, adulti si copii, cat si somerii care beneficiaza de indemnizatie de somaj.
Ratia pe care o pot primi persoanele mentionate mai sus este: faina – 14kg\ persoana, malai – 7kg\ persoana, zahar – 1kg\ persoana, biscuiti – 1,3kg\ persoana, lapte praf – 1kg\ persoana si paste fainoase – 3, 2kg\ persoana.
Programul de lucru este de luni pana vineri intre orele 08:30- 14:00. Persoanele care beneficiaza de aceste ajutoare trebuie sa se prezinte personal cu actele de identitate in original (B.I. sau C.I., carte provizorie, certificat de nastere pentru nminori, dispozitie de curatela sau tutela, procura notariala pentru persoanele care nu se pot deplasa). De asemenea, beneficiarii trebuie sa se prezinte si cu ambalaje corespunzatoare ridicarii acestor produse alimentare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-