Published On: vin, Ian 28th, 2011

Nu se comaseaza spitalele la Braila!

Share This
Tags

* o spune presedintele CJ, Gheorghe Bunea Stancu * el a precizat ca nu poate decide ministerul comasarea unor spitele aflate in subordinea autoritatilor locale

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu a declarat astazi ca nu se pune problema comasarii Spitalului Judetean cu cel de Obstetrica-Ginecologie si cel de Pneumoftiziolgie, asa cum anuntau, in urma cu cateva zile, lideri PDL locali. Stancu a comentat ca cei doi sefi democrat-liberali, Constantin Dumitriu si Viorel Balcan, “vorbesc ca sa aiba de vorbi” si a explicat ca nimeni nu poate oblige Consiliul Judetean, care are in subordine aceste unitati spitalicesti, sa le uneasca: “Eu cred ca astia vorbesc ca sa aiba si ei ce vorbi. Nu, eu nu stiu despre asa ceva. V-am spus si cu alte ocazii si eu am avut ideea asta si am discutat-o cu directorul medical, dar nu este timpul acum sa facem asa ceva, noi trebuie sa rezolvam problema Spitalului Judetean, ca sa functioneze asa cum trebuie acesta. Dupa aceea o sa luam in discutie, daca putem, transformarea in anexe a Spitalului de Obstetrica-Ginecologie si TBC-ului; deocamdata nu intra in discutie asa ceva si indiferent ce legi dau ei, pot sa dea orice legi, vom vedea daca se vor aplica sau nu la noi, pentru ca spitalele sunt in patrimoniul public al judetului si modul de organizare a acestora il facem, este drept, in baza unor legi nationale, dar nu asa, sa ma duc cu capul in zid, ca dintr-un  lucru care functioneaza, sa fac un lucru care sa nu functioneze. Cum sa conduca managerului de pe Buzaului, Obstetrica?! Au prins-o si ei din zbor si… De ce nu vor sa faca o discutie pe teme de sanatate, cu mine si cu domnul primar?”

Informat ca, potrivit celor doi lideri PDL, chiar si prefectul Dumitru Popa are cunostinta despre acest proiect si ar fi discutat cu reprezentanti ai Ministerului Sanatatii pe marginea lui, Stancu a comentat: “Prefectul? Dar cine e prefectul asta, in ceea ce vorbim noi acum?! Ce sa faca el aici?! Eu cred ca astia … acum isi fac aer, ca stiti voi cine. Hai, mai, lasati-ma cu parerile lui!”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-