Published On: joi, Ian 20th, 2011

Nu ma temeam sa fiu subalternul lui Stancu si nu de asta am refuzat functia de vicepresedinte CJ!

Share This
Tags

* asta sustine presedintele PNL Braila, Catalin Boboc * liberalul Vasile Varga spune si el ca Boboc a fost sfatuit sa refuze aceasta functie pentru ca este mult prea ocupat la partid

Presedintele PNL Braila, Catalin Boboc, a declarat astazi, intr-o conferinta de presa, ca a fi subalternul presedintelui Consiliului Judetean, Gheorghe Bunea Stancu, nu este o chestiune atat de dificila precum cred unii. Boboc este de parere ca, de fapt, comportamentul lui Stancu, in calitate de sef administrativ, depinde mult si de persoana cu care discuta acesta:  “In privinta comportamentului personal al domnului Stancu, din experienta personala va spun ca e foarte important si cu cine sta de vorba. Motivul pentru care eu nu m-am dus sa candidez pentru functia de vicepresedinte este altul, nu comportamentul dansului”.

Liderul liberal local Vasile Varga a sustinut si el varianta lui Boboc si a explicat ca, in calitate de presedinte al PNL Braila, acesta are foarte multa treaba la partid, legat de consolidarea organizatiei si nu ar fi avut timp si pentru o functie atat de solicitanta, precum cea de vicepresedinte CJ: “Motivul pentru care nu s-a acceptat aceasta functie este cu totul altul si este foarte simplu: actualmente Boboc detine functia de presedinte al PNL Braila, organizatia este in constructie, iar faptul ca era angrenat intr-o activitate de zi cu zi intr-o unitate administrativa nu-i mai conferea potenta sa se ocupe si de activitatea politica. Si atunci am sugerat mai multi – nu este initiativa lui personala – sa refuze acest post, am sugerat ca este mai bine sa ramana la conducerea partidului, sa ramana sa construiasca in continuare aceasta structura noua in partid.

Evident, exista o generatie noua care trebuie sa preia fraiele partidului si unii dintre noi trebuie sa dea putin scaunul mai in spate si partidul, filiala, sa fie consolidate, sa nu mai existe niciun fel de probleme la aceasta filiala, intre presedinte si restul membrilor Biroului Judetean. Cred ca este cea mai buna miscare pe care a facut-o, ca nu a acceptat aceasta functie. Mai bine este sa conduca  destinele partidului, decat sa plece in functia de vicepresedinte CJ, pentru actualul mandat. Mandatul nu este decat de un an si jumatate si nu cred ca era un moment prielnic pentru el sa plece la CJ. Si in plus, ca sa nu mai existe gurile rele care sa spuna ca isi doreste sa fie si presedinte de partid si fripturist, sa fie vicepresedinte la CJ. Noi am hotarat aici, la partid, ca e mai bine pentru dumnealui si i-am sugerat de la inceput ca e mai bine sa conduca partidul si sa-l consolideze, ca nu este decat de sapte luni de zile presedinte la partid. Boboc este si el tanar si lumea trebuie sa vada o noutate, pentru ca toata lumea doreste ceva nou, s-au saturat de parlamentarii sau de activistii de partid cu 20 de ani in spate. Vor ceva nou, au un alt suflu, au o alta gandire”.

Amintim ca, initial, cand s-a pus problema schimbarii vicepresedintelui CJ Giana Patrascu (PDL), varianta cu care au venit liberalii a fost Catalin Boboc. Daca liderul PSD Gheorghe Bunea Stancu a recunoscut ca s-a discutat despre aceasta solutie si ca personal, este de acord cu ea, Boboc a refuzat luni la rand sa recunoasca faptul ca este interesat de functia amintita.

Comentarii

comentariu

About the Author

-