Published On: vin, Ian 7th, 2011

Maternitatea s-a dotat cu cinci aparate moderne in valoare de peste 300.000 de lei

Share This
Tags

Spitalul de Obstetrica si Ginecologie Braila are cinci aparate medicale de specialitate in valoare de 342.965,77 lei. Investitia a fost facuta de catre Consiliul Judetean (CJ) Braila, prin Programul Operational Regional 2007 – 2013, pe Axa prioritara 3, iar aparatura a fost transmisa in folosinta gratuita unitatii medicale pentru o perioada de cinci ani.
Ecograful general electric LOGIQ C5, cardiotocograful, histeroscopul, amnioscopul si aparatul tensiune de afisare pe display vor conduce la imbunatatirea serviciilor medicale acordate populatiei, crescand astfel performanta medicala.
“Aparatura medicala achizitionata de CJ Braila va fi instalata si va functiona in incinta Spitalului de Obstetrica si Ginecologie Braila, in spatiul special amenajat, in conformitate cu legislatia in vigoare. Bunurile au fost receptionate de comisiile constituite in acest scop si predate in custodie spitalului care va asigura functionarea in conditii de siguranta a bunurilor transmise in folosinta gratuita, cu respectarea regulilor conditiilor de utilizare”, a declarat Gabriel Ioan, directorul Directiei Strategii, Integrare Europeana, Relatii Internationale din cadrul CJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-