Published On: mar, Ian 11th, 2011

Elena Udrea a plecat cu bratele pline de cadouri de la Braila

Share This
Tags

* Pe langa buchetele de flori pe care le-a primit din partea autoritatilor brailene si a simpatizantilor, ministrul Elena Udrea a mai primit si cateva lucruri inedite: o carte de vizita a lui Costel Patrascan in miniatura, un tricou portocaliu cu scama, dar si o frumoasa marama cusuta de tesatoarele de la Centrul de Creatie Braila

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea a plecat, ieri, de la Braila cu cateva suveniruri care sa-i aminteasca de zona noastra. Pe langa imensele buchete de flori, Elena Udrea a primit si cateva lucruri deosebite. Daca conducerea Teatrului “Maria Filotti” i-a inmanat publicatia onorifica a institutiei, caricaturistul Costel Patrascan i-a dat ministrului Elena Udrea o carte de vizita minuscula “de criza”, dar si un tricou portocaliu pe care era cuvantul “ministru” si de care era prinsa o scama. Ideea a incantat-o pe Elena Udrea care a spus ca tricoul este pe placul sau.
Vizita de la Scoala “Mihu Dragomir” i-a adus ministrului cheia institutiei scolare. Pentru elevi si profesori Elena Udrea a lasat un mesaj pe tabla unei clase, dar si cateva randuri in cartea de onoare a scolii, cu promisiunea ca daca vreodata cheia ramasa la scoala nu va mai functiona sau se va rupe, ministrul este gata sa revina la Braila cu cheia primita in dar pentru a deschide unitatea scolara, mai ales ca aceasta a functionat de la prima incercare a vizitatorului de la centru.
Municipalitatea nu s-a lasat mai prejos, iar primarul Aurel Simionescu i-a inmanat ministrului Dezvoltarii Regionale si Turismului la finalul intalnirii si semnarii celor trei contracte pe Planului Integrat de Dezvoltare Urbana, un cadou care sa-i aminteasca de Braila, iar de la Centrul de Creatie care tine de Consiliul Judetean Braila, o marama specifica zonei noastre, cumparata “cu bon fiscal”, tesuta de catre brailencele de la Centrul de Creatie Braila.
Si de aceasta data ministrul s-a aratat incantat si a aratat cadoul celor prezenti, in special reprezentantilor presei care”sunt mai interesati de aceste lucruri”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-