Published On: Soare, Ian 16th, 2011

Depistati in trafic sub influenta bauturilor alcoolice

Share This
Tags

In noaptea de 13 spre 14 ianuarie a.c., la ora 1.00, o patrula compusa din politisti de la Politia orasului Insuratei si un jandarm, l-au depistat in trafic pe C.V. (36 de ani), localnic, in timp ce conducea autoturismul, la intersectia strazilor Lacu-Rezii cu Capitan Grigore Ignat, in timp ce se afla sub influenta bauturilor alcoolice, emanand puternic a halena alcoolica.

Acesta a refuzat sa fie testat cu aparatul etilotest si a fost condus la Centrul Medical de Permanenta Insuratei pentru recoltarea probelor biologice de sange in vederea stabilirii gradului de alcoolemie, insa a refuzat si de aceasta data.

In cauza s-a intocmit dosar penal.

Aseara, la orele 17.50, politisti de la Serviciul Rutier l-au depistat in trafic, pe Calea Calarasilor, pe M.R. (43 de ani), din municipiu, in timp ce conducea autoturismul, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest si a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice de sange pentru stabilirea cu exactitate a gradului de alcoolemie. In cauza s-a intocmit dosar penal.

Comentarii

comentariu

About the Author

-