Published On: mie, Ian 19th, 2011

Daniel Mitrofan nu-l va vota ca viceprimar pe Alexandru Danaila pentru ca “nu-l cunoaste in profunzime” – VIDEO

Share This
Tags

* democrat-liberalul Mitrofan admite ca si daca l-ar cunoaste in profunzime pe junele liberal, tot nu l-ar vota, “din principiu”

Consilierul municipal Daniel Mitrofan are mari probleme in a explica pozitia pe care el si colegii sai democrat-liberali o vor avea la votul cu privire la desemnarea unui nou viceprimar. Intrebat in cadrul unei conferinte de presa daca va vota pentru propunerea liberala – de altfel si unica propunere, din cate se stie la acest moment, pentru postul de viceprimar al municipiului – Mitrofan a declarat ca Danaila este tanar si ca personal, nu-l cunoaste “in profunzime”- drept sa spunem, ne-ar fi mirat sa recunoasca, chiar daca l-ar fi cunoscut in profunzime. Nu de alta, dar banuim ca nu sunt atat de multe persoanele care il cunosc in acest fel pe Danaila si cu certitudine, niciuna dintre acestea nu are drept de vot in Consiliul Local Municipal. Ceea ce ne face sa ne intrebam daca Mitrofan l-a cunoscut in profuzime pe Stanel Necula, cand l-a votat in functia de viceprimar. Dar despre cei exclusi din partid, numai de bine…

Cert este ca Mitrofan a dat initial ziaristilor un raspuns evaziv, dupa care a precizat ca organizatia sa nu-l va vota pe Danaila din principiu, pentru ca este propus de liberali si este sustinut de PSD: “Sincer, mare lucru nu stiu despre el, este colegul meu de Consiliu Local, este un tanar PNL-ist, eu sper ca tineretea lui sa aduca o schimbare la nivelul primariei Braila. Nu am spus ca as fi dispus sa-l votez, acolo va decide o majoritate, dar noi facem politica noastra de partid. Necunoscandu-i activitatea politica, pentru ca este un tanar abia venit in organizatia PNL si necunoscandu-l in profunzime, sper ca tineretea lui sa aduca un suflu nou. Decizia politica de vot am discutat-o, este decizia organizatiei, mai departe, ca domnul Danaila este un coleg de-al nostru din Consiliul Local… e un tanar care s-ar putea sa faca treaba, nu stiu, deci nu-i cunosc experienta… Nu-l votam din principiu, pentru ca suntem in opozitie si votam impotriva acestei aliante, PNL-PSD, la Braila”.

Mitrofan a recunoscut ca alesii locali PDL n-ar fi votat “pentru” nici daca ar fi fost vorba despre o propunere care ar fi vizat un consilier propriu, ca posibil viceprimar – si tot din principiu, pentru ca nu doresc sa se alature, in guvernarea locala, PSD-ului. Daca ar fi fost vorba despre o colaborare doar cu PNL, insa, democrat-liberalii locali s-au aratat extrem de interesati de o asemenea alaturare de forte politice, ba chiar s-au declarat siguri ca, mai devreme sau mai tarziu, la asa ceva se va ajunge. In acest caz, Danaila ar fi fost numai bun de votat, chiar daca nu-i cunosteau toti profunzimile.

Comentarii

comentariu

About the Author

-