Published On: sâm, Ian 8th, 2011

Crin Antonescu: “Nu am colaborat cu Securitatea”

Share This
Tags

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat, la Realitatea TV, ca nu a colaborat niciodata cu Securitatea, el apreciind ca declaratia lui Traian Basescu in care acesta a folosit sintagma “Prorumbacu, Porumbelu” nu poate fi calificata si cerand sefului statului sa formuleze in mod oficial acuzatii. “Initial, am socotit ca e o categorisire zoologica, asa cum domnul Basescu obisnuieste sa faca cu toti adversarii sai politici. Niciodata nu am colaborat cu fosta Securitate si nu am avut vreo relatie de vreun fel. In calitate de candidat la Parlamentul Romaniei si la presedintia Romaniei, de fiecare data am fost supus examenelor CNSAS. Nu a existat niciun fel de element legat de relatia mea cu fosta Securitate”, a spus Antonescu, la Realitatea TV.

Presedintele PNL i-a cerut presedintelui sa faca oficial si clar acuzatii. “Ceea ce a facut domnul Basescu aseara nu poate fi calificat pentru ca aceasta poveste cu Porumbacu a circulat in mediile de internet sub anonimat in cursul campaniei electorale. Nimeni nu a indraznit sa formuleze vreo acuzatie sau vreo suspiciune impotriva mea”, a spus Antonescu.

Presedintele Traian Basescu a catalogat, joi, la TVR 1, drept “admirabila” alianta dintre PNL si PC, vorbind despre “Felix cu Porumbacu, Porumbelul (…) cu domnul Crin Antonescu”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-