Published On: joi, Ian 6th, 2011

Cosmina Dancu l-a cumintit pe Eric de Oliviera: anul acesta se casatoresc!

Share This
Tags

Handbalista formatiei noastre HC Dunarea, Cosmina Dancu, l-a cumintit pe fotbalistul Eric de Oliveira. Fotbalistul a declarat recent presei tabloide ca a refuzat avansurile unei tinere focoase, care i-a propus o noapte de sex nebun. “Întâi am trecut pe la frizer şi mi-am schimbat look-ul. Apoi am făcut pe Mos Craciun pentru nepoţii mei. Au urmat petrecerile. De Revelion, am încins grătarele şi am făcut şi la o baie în Oceanul Atlantic! Le-am dus rudelor visinata si palinca, insa la cea din urma au strambat din nas, ca era prea tare (rade). Iubita mea, Cosmina a fost reţinută la clubul ei de handbal, Dunărea Brăila. Anul acesta, în vară, ne vom căsători! Îmi doresc trei copii, pentru că provin dintr-o familie mare, pe care o iubesc foarte mult. Îmi plac enorm cei mici!”, a declarat Eric.
Casatoria cu handbalista care evolueaza la formatia noastra il va ajuta pe Eric de Oliveira sa obtina si cetatenia romana, astfel el intand in atentia lui Razvan Lucescu pentru o eventuala convocare la echipa nationala a Romaniei.
Relatia cu Cosmina a fost, in trecut, una furtunoasa, ei despartindu-se la un moment dat, dar impacandu-se la scurta vreme dupa aceasta.

Comentarii

comentariu

About the Author

-