Published On: lun, Ian 10th, 2011

Cititorii Bibliotecii “Panait Istrati” pot vorbi cu un bibliotecar si pe mess

Share This
Tags

Biblioteca Judeteana “Panait Istrati” ofera cateva posibilitati de informare cititorilor. Variantele de informare la distanta sunt cele mai atractive. Site-ul Bibliotecii publice brailene – www.bjbraila.ro – ofera mai multe variante de comunicare eficienta. Prima ar fi Catalogul on-line, foarte usor de accesat si pozitionat pe pagina principala a site-ului, ce ofera date precise despre documentele existente in Colectiile Bibliotecii.
De asemenea, alte tipuri de informatie pot fi solicitate si apeland numarul de telefon 0239 611292, int. 109, Sectia de Referinte electronice si Internet sau folosind o metoda si mai la indemana – Yahoo! Messenger: de pe aceeasi pagina web a Bibliotecii Judetene se poate intra in legatura imediata cu un bibliotecar care va raspunde prompt intrebarilor adresate, in intervalul orar 10.00 – 18.00, de luni pana vineri.
In afara acestui program orar, mai exista o varianta de informare: Intreab@Bibliotecarul, accesata tot de pe pagina principala a site-ului, optiunea ofera posibilitatea completarii unui formular electronic, urmand ca, in cel mai scurt timp, solicitantul sa primeasca un raspuns la intrebare.
Amintim si o alta cale de informare eficienta, dar care de data aceasta presupune deplasarea utilizatorului la biblioteca. La cerere, Serviciul de Referinte electronice si Internet ofera, contra unei sume modice, bibliografii si webbibliografii, adica informatii privind titlurile existente in institutie pentru o tema solicitata, precum si alte informatii selectate si filtrate din Internet. Aceste ultime variante il scutesc pe utilizator de o munca suplimentara de documentare si il sprijina in alcatuirea unor studii, eseuri, referate, lucrari etc.

Comentarii

comentariu

About the Author

-