Published On: joi, Ian 13th, 2011

Bugetul Primariei Braila din acest an va fi mai mic cu 5 % fata de cel de anul trecut

Share This
Tags

In acest moment municipalitatea isi concentreaza efortul pe realizarea bugetului. Primarul Aurel Simionescu spune ca cifrele arata ca va fi mai mic cu patru pana la cinci procente. Motivele: scaderea impozitului pe venit, scaderea cotei pe care o primeste Primaria Braila de la nivel central.
“Vom vedea pe capitole cum stam pentru ca nu sunt sume foarte mari. Vom construi un buget care sa asigure banii de salarii, cofinantarea pentru proiectele propuse si celelalte obligatii”, a declarat edilul sef.
Acesta a mentionat ca a purtat o discutie si cu ministrul Elena Udrea la vizita acesteia la Braila in ceea ce priveste proiectele pe care Braila le va derula in acest an. “Avem multe proiecte si sumele sunt mari. Avem promisiune si pentru bazinul de inot in a doua jumatate a anului si trebuie sa punem o suma buna aici. Avem cam 30 de proiecte cofinantate in diverse procente in acest an”, a mentionat primarul.
Reduceri vor fi facute in ceea ce priveste “cheltuielile materiale”. Vor fi asigurati bani pentru plata utilitatilor, dar masinile sau copiatoarele institutiei nu vor fi inlocuite anul acesta.

Comentarii

comentariu

About the Author

-