Published On: lun, Ian 31st, 2011

Barbat intrat in soc hipotermic, din cauza gerului

Share This
Tags

* un om al strazii a fost descoperit inghetat, intr-o baraca metalica fara usi si fara geamuri

Un barbat de circa 40 de ani, de identitate necunoscuta, a fost descoperit inghetat in zona Vidin, intr-o constructie metalica fara usi si fara geamuri, aflata la marginea drumului. Un localnic care trecea prin zona a vazut ca inauntru este un barbat prabusit si s-a apropiat, pentru a vedea daca acesta are nevoie de ajutor. Cand a vazut ca individul intins nu mai misca, barbatul s-a temut ca acesta este mort, si a telefonat la 112. Un echipajul SMURD sosit la fata locului a descoperit ca pacientul, un om al strazii, de circa 40 de ani, care nu avea asupra sa nicun fel de acte, se afla in soc hipotermic. Paramedicii l-au transportat de urgenta la spital, unde a primit ingrijiri medicale.

“Eu l-am vazut, cand treceam pe aici si am crezut initial ca este mort, nu mai sufla…”, a declarat barbatul care a facut descoperirea.

Vecinii spun ca in baraca metalica, fara usi si fara ferestre, isi gasisera adapost contra vantului doi vagabonzi, care traiau din banii obtinuti din vanzarea sticlelor adunate de prin containere. “Erau doi insi aici, doi vagabonzi. Ei sunt cu sticlele, le aduna si le duc sa le vanda. Strang cativa bani un 10 mii, un 20 de mii zilnic, cat sa aiba ce sa manance”, ne-a spus un vecin.

“Echipajul SMURD al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dunarea a intervenit si a ridicat dintr-o baraca metalica un cetatean cu identitate necunoscta. Acesta prezenta soc hipotermic. A fost transportat la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Braila, pentru acordarea de ingrijiri medicale”, a declarat mr. Stefan Stoian, purtator de cuvant al ISU Braila.

Barbatul a fost stabilizat, insa va mai ramane in spital cel putin o saptamana, pana sa poata fi externat.

Comentarii

comentariu

About the Author

-