Published On: Soare, Ian 23rd, 2011

Atentie, cad copaci!

Share This
Tags

* este un avertisment potrivit pentru Braila ultimelor doua zile

In cursul zilelor de sambata si duminica, din cauza zapezii depuse in cantitati mari pe crengile copacilor, mai multi arbori putrezi din municipiu s-au prabusit. Daca sambata, pomii cazuti la pamant nu au produs pagube insemnate, duminica, mai multe masini au fost avariate.

 Un asemenea caz s-a intamplat in parcarea unui bloc situat pe Calea Dorobantilor, cand un copac putred, de care locatarii au incercat sa scape de cativa ani, a cazut cu zgomot asurzitor, avariind o masina Citroen.

Proprietarii autoturismului au coborat, disperati si s-au luat cu mainile de cap, cand au vazut ca acesta avea aripa indoita. Oamenii sustin ca pomul era putred si reprezenta un adevarat pericol, iar locatarii au cerut in repetate randuri la Primarie sa fie taiat, insa nu s-a facut acest lucru si nici lor nu li s-a dat voie sa il taie.

“ A cazut copacul pe  masina si cum eu nu am asigurare CASCO, cred ca o sa dau Primaria in judecata. Noi am cerut in scris, de nemumarate ori, la Primarie, sa fie taiat copacul asta, inca de acum cativa ani, insa degeaba! Ne-au spus ca sa-l lasam asa, sa nu-l taiem noi, ca trebuie aprobare”, a declarat proprietarul masinii.

“De fapt, ei nu dau aprobare niciodata pentru taiat copacii si nu au nici timp sa vina sa vada pericolele care ii pasc pe locuitorii orasului. Puteam sa cobor cu copilul si sa cada copacul peste noi, nu? Acum ar trebui sa fim fericiti ca a fost masina si n-am fost noi”, a spus indignata si sotia barbatului.

Un alt locatar din bloc ne-a confirmat ca s-au facut mai multe solicitari sa se taie arborele: “Noi am mai curatat din crengi, am mai taiat din el, ca era uscat, practic era putred. Cei de la Primarie n-au vrut sa-l taie, nu intereseaza pe nimeni, trebuie aprobare, iar daca il tai tu, fara aprobare, te amendeaza…”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-