Published On: lun, Ian 3rd, 2011

Anul sportiv 2011 incepe cu handbal

Share This
Tags

Nici n-au trecut bine sarbatorile de iarna si activitatea handbalistica, din tara, isi reia intrecerile.
In ceea ce priveste echipa braileana Dunarea, in absenta Adei Molodovan, care a fost plecata cu lotul national la jocurile Campionatului European unde a castigat medalia de bronz, si-a continuat pregatirea pentru participare atat in Campionatul national cat si in Cupa EHF.
In competitia interna jocurile din cadrul turului campionatului se reiau cu etapa a zecea ce va avea loc pe 9 ianuarie in care brailencele se vor deplasa la Drobeta Turnu Severin pentru a sustine intalnirea cu “U” Resita. Vor urma alte 3 intalniri dupa cum urmeaza: pe 16 ianuarie la Braila cu “U” Jolidon Cluj, pe 19 ianuarie la Buzau cu CSM-ul din localitate si pe 23 ianuarie la Braila cu Tomis Constanta.
Intrecerile din returul Campionatului vor demara pe 30 ianuarie in care elevele Alexandrinei Soare au de infruntat, la Bucuresti, formatia surpriza a acestui an, CSM.
Participarea formatiei Dunarea Braila in cadrul Cupei EHF va avea loc la datele de 5 si respectiv 12 februarie in cadrul optimilor acestei competitii cu echipa daneza TEAM ESBJERG. In data de 5 februarie vom juca acasa (Braila), iar o saptamana mai tirziu urmand a avea loc returul intalnirii in Danemarca.

Comentarii

comentariu

About the Author

-