Published On: Soare, Ian 30th, 2011

Acţiuni preventive ale poliţiştilor, la final de săptămână – VIDEO

Share This
Tags

La acest sfârşit de săptămână, poliţiştii de la Serviciul şi Biroul Poliţiei Rutiere, împreună cu specialişti de la A.R.R. şi R.A.R., au acţionat pe arterele din municipiu şi judeţ, pentru prevenirea şi combaterea accidentelor, punerea în legalitate a transportatorilor de persoane în regim maxi-taxi, a asigurării fluenţei traficului, inclusiv prin disciplinarea conducătorilor unor astfel de autovehicule, precum şi verificarea acestora cu privire la eliberarea biletelor de călătorie.

De asemenea, poliţiştii au mai verificat starea tehnică a autovehiculelor de transport persoane, dacă şoferii respectă timpii de odihnă şi dacă sunt transportaţi mai mulţi călători decât capacitatea maximă admisă a autovehiculului.

„Pe parcursul desfăşurării activităţilor specifice, poliţiştii au constatat în trafic 83 de contravenţii -  64 dintre acestea fiind aplicate conducătorilor de auto în regim maxi-taxi (4 sancţiuni au fost aplicate pentru neeliberarea biletelor de călătorie şi două pentru că şoferul nu deţinea atestat) -, şi au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 39.342 de lei. Poliţiştii au ridicat în vederea suspendării două permise de conducere şi au retras două certificate de înmatriculare”, se arată într-un comunicat dat publicităţii.

Comentarii

comentariu

About the Author

-