Published On: lun, Ian 31st, 2011

40 de zile fara somn

Share This
Tags

Tyler Shields, un fotograf din Los Angeles, pretinde ca a stabilit un nou record mondial stand treaz 968 de ore, fara intrerupere. Recordul, insa, nu ii este recunoscut de Guiness World Records.
El a declarat ca a trecut prin multe momente grele in aceste zile in care nu a dormit deloc. A avut febra, dureri de cap, dureri de ochi si chiar nu isi mai simtea picioarele, la un moment dat, se mentioneaza intr-un articol al AOL News.
Oficialii Guiness World Records afirma ca nu vor recunoaste acest record, deoarece este greu de dovedit si prea periculos de incercat. Shields, insa, afirma ca a trecut cu mult peste recordul existent.
Dovezile pe care el sustine ca le are sunt oferite de filmarea pe care a facut-o, atunci cand s-a inconjurat cu monitoare care il supravegheau timp de 24 de ore. In tot acest timp, a lucrat. Dupa cele 40 de zile, in prima zi cand s-a culcat a dormit doar sase ore.
Fotograful are un renume controversat. Pentru a-si promova o expozitie, a recurs la o solutie socanta: a impuscat un om cu o arma.

Comentarii

comentariu

About the Author

-