Published On: joi, Ian 20th, 2011

“Stiu in ce ma bag si nu pot sa spun ca nu am unele temeri” – VIDEO

Share This
Tags

*o marturiseste viitorul vicepresedinte al CJ, liberalul Adrian Radulescu * conducerea liberala spune ca il va proteja pe acesta de presedintele CJ Gheorghe Bunea Stancu, daca va fi nevoie. Si noi credem ca va fi

“Stiu in ce ma bag. Eu am acceptat acest mandat oferit de catre colegii mei, pentru aceasta functie. Nu pot sa spun ca nu am unele temeri asa, dar sper sa ma descurc” – este declaratia, scurta si concisa, facuta joi intr-o conferinta de presa de Adrian Radulescu, candidatul PNL la functia de vicepresedinte al CJ Braila, pe un ton care, insa, numai singuranta nu trada.

Radulescu, consilier municipal, 36 de ani, a rosit tot cand ziaristii l-au intrebat daca temerile sale sunt legate de faptul ca nu va face fata problemelor legate de functia in sine, sau ca nu-i va face fata presedintelui CJ, Gheorghe Bunea Stancu: “Sunt temeri legate de problemele care pot sa apara, sper sa nu fie cazul. Imi voi lua atributiile care mi se vor da conform organigramei foarte in serios si nu stiu.. sunt dispus sa invat din mers, sa reusesc”.

Adrian Radulescu este inginer, in acest an termina si o facultate de management si lucreaza in mediul privat, avand propria sa afacere. Intrebat, ironic, de cand nu a mai avut un sef, ca sa nu fie socul prea mare, cand trece de la faza de a fi propriul sef, la aceea de a-l avea pe Gheorghe Bunea Stancu drept sef, acesta a raspuns: “cam de mult, e adevarat”. Viitorul vicepresedinte CJ a fost destul de retinut si cand a fost intrebat ce stie despre Gheorghe Bunea Stancu, in calitate de sef: “Nu pot sa spun eu ca e un sef bun sau un se rau, nu pot sa comentez la ora asta, eu am auzit ce a auzit toata lumea … ce s-a scris in presa.”

Colegul sau de partid, consilierul judetean Bogdan Minescu, i-a sarit in ajutor lui Radulescu si a precizat ca acesta nu va fi lasat singur in fata presedintelui CJ, ci partidul ii va oferi protectie. Mai mult, Minescu a spus pe sleau ca daca Stancu vrea sa-si asigure colaborarea liberalilor, trebuie sa se poarte frumos cu Radulescu: “Dansul se duce acolo ca si reprezentant al partidului nostru, stiti? Domnul Stancu si partidul dumnealui au si vor mai avea nevoie de colaborarea noastra, eu le spun direct si clar lucrurilor pe nume, da? Nu are cum sa nu-i confere o protectie acest lucru. Sigur, domnul Bunea Stancu este un om ferm si ii place sa se faca asa cum spune, in calitatea pe  le o are. Atat timp cat dorintele dumnealui sunt normale si legale, eu nu vad de ce sa nu colaboreze bine si cu domnul Radulescu, ca si cu orice om care s-ar duce pe postul respectiv. Cu fostii vicepresedinti nu au fost probleme, pana sa apara cele politice. Vom vedea cum se va descurca. Oricum, domnul Radulescu ne va transmite probemele pe care le are si noi vom cauta sa discutam in comisia de dialog pe care o avem cu Partidul Social Democrat problemele care vor apare, cinstit si cu cartile pe masa, asa cum am discutat si pana acum, atunci cand am antamat aceasta intelegere locala”.

Reamintim ca Radulescu, sustinut de PNL si PSL, va ocupa functia de vicepresedinte lasata libera de democrat-liberala Giana Patrascu, ce si-a dat demisia, la finele anului trecut.

Comentarii

comentariu

About the Author

-