Published On: joi, Ian 20th, 2011

“Daca oameni cu notorietate si experienta m-au propus viceprimar, am incredere ca pot sa fac fata” – VIDEO

Share This
Tags

* o spune liberalul Alexandru Danaila, care, la cei 27 de ani ai sai, va deveni, probabil, unul dintre cei mai tineri edili din tara

A fi cel mai tanar din grup nu este un handicap, in politica – cel putin asta pare sa simta liberalul Alexandru Danaila, care va fi instalat, la finele acestei luni, in functia de viceprimar al municipiului. La cei 27 de ani ai sai, Danaila recunoaste ca si-a pus problema daca functia amintita nu este o responsabilitate prea mare pentru el, la acest

moment, insa a ajuns la concluzia ca daca atatia colegi cu experienta din partid cred ca este potrivit si ca va face fata, nu are de ce sa se indoiasca de el insusi: “Am avut de-a lungul timpului, mai ales de cand sunt intr-un partid, sansa de a fi cel mai tanar in diferite grupuri, forme de organizare a partidului. Colegii m-au primit de fiecare data cu bratele deschise, nu pot sa spun ca a fost o problema in sensul asta. M-am gandit de fiecare data daca nu cumva pasul pe care urmeaza sa-l fac va fi unul mai mare decat as putea sa duc, m-am gandit si de data asta si lucrul cel mai important pentru mine este sustinerea pe care o am din partea colegilor din partid, din partea colegilor din Consiliul Local si bineinteles, din partea Biroului Politic Teritorial care, intr-un fel sau altul, m-a mandatat. In BPT stiti foarte bine ca sunt oameni care au o experienta in domeniul de activitate pe care l-au practicat, sunt oameni cu notorietate si macar de atat pot sa ma prevalez in momentul asta, de faptul ca daca ei au considerat, cunoscandu-ma de mai mult sau mai putin timp, ca as putea sa fac fata acestei provocari, cred ca n-am sa-i dezamagesc”.

Danaila este constient ca functia la care aspira poate constitui pentru el un pas inainte in cariera politica, insa, in acelasi timp, exista riscul sa insemne si multi pasi inapoi, daca da gres: “Sunt constient de treaba asta si sper sa pot sa fiu cat mai atent, sa nu fac nicio greseala”.

Amintim ca Danaila va fi ales viceprimar al municipiului la finele acestei luni, in cadrul unei sedinte CJ, in care va beneficia de voturile consilierilor liberali si social-democrati. El va ocupa postul lasat liber de democrat-liberalul Stanel Necula, care si-a dat demisia, la sfarsitul anului trecut.

Comentarii

comentariu

About the Author

-