Published On: mie, Dec 1st, 2010

Ziua Nationala a Romaniei a fost sarbatorita la Braila in frig, ploaie si fum de gratar

Share This
Tags

* Dupa ceremonialul religios si defilarea oficiala, in plina ploaie si vant, mai toti brailenii care au asistat la evenimentul de pe platoul din fata Palatului Administrativ au coborat pe Faleza unde ii astepta fasolea cu carnati, muraturile si o cana de vin fiert

Manifestarile de Ziua Nationala a Romaniei au inceput la prima ora a diminetii si se continua si acum pe Faleza Dunarii. Oficialitatile locale au participat la ceremonia din Piata Independentei, in numar mare, numai ca unii au tinut sa iasa in evidenta. Pentru ca nu sunt cunoscuti in oras membrii UNPR au venit la sarbatoare cu fulare cu insemnele partidului. In primul rand al oficialitatilor se putea remarca si Niculina Moisescu, care a purtat pe tot parcusul ceremoniei un fular cu insemnele partidului PRM.
Dupa manifestarile oficiale, brailenii au coborat pe Faleza pentru o portie de fasole cu carnati si muraturi, dar si o cana de vin fiert. Peste 2.000 de portii de fasole cu carnati au fost pregatite pentru pofticiosi, iar oamenii s-au aliniat si au asteptat sa le vina randul pentru a manca.

Comentarii

comentariu

About the Author

-