Published On: mar, Dec 28th, 2010

Zi neagra pentru soferii braileni

Share This
Tags

* In doar cateva ore in judet au avut loc mai multe accidente * Cauza: neadaptarea vitezei la conditiile de trafic

Ieri a fost o zi cu ghinion pentru cativa soferi grabiti si neatenti. Primul accident a fost dimineata la ora 04.00 la Insuratei. Un tanar in varsta de 27 de ani a pierdut controlul masinii, a parasit partea carosabila, a distrus un gard din plasa si s-a oprit in curtea unui imobil. In urma accidentului soferul si pasagerul au ajuns la spital pentru ingrijiri medicale.
“Conducatorului auto, care nu este posesor al permisului de conducere, i-au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei si i s-a intocmit dosar penal pentru infractiunile de conducere a unui autoturism fara a poseda permis de conducere si vatamare corporala din culpa”, a declarat agentul principal Camelia Bucur din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila.
Dupa amiaza, in jurul orei 15.00, un galatean de 37 de ani nu a adaptat viteza la conditiile de drum, a pierdut controlul volanului, a parasit partea carosabila si s-a lovit frontal de un copac dupa care a revenit pe carosabil. Soferul si pasagerul au ajuns la spital.
La ora 16.30 au fost inregistrate trei accidente: pe DN 23, in afara localitatii Latinu, pe DE 87 in afara municipiului Braila si pe DE 22 in afara localitatii Tudor Vladimirescu.
In cazul primului accident, soferul, un brailean de 21 de ani nu a adaptat viteza la conditiile de drum, a pierdut controlul volanului si a patruns pe contrasens si s-a tamponat frontal cu autoturismul condus de un barbat de 57 de ani din comuna Salcia Tudor. Soferii si pasagera uneia dintre masini au ajuns la spital pentru ingrijiri medicale.
Accidentul din afara municipiului Braila s-a produs tot din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum. Si acest sofer in varsta de 42 de ani din Braila a intrat in coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un tanar de 28 de ani din Buftea, judetul Ilfov.
“In urma impactului, ambele autoturisme au fost proiectate in afara carosabilului, soferul din urma si pasagerii N.A. (12 ani), din Braila, G.M. (75 de ani), din comuna Vadeni, si N.M. (30 de ani), din Braila, au suferit leziuni corporale, fiind transportati la spital pentru ingrijiri medicale. Conducatorii auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultand ca nu se aflau sub influenta bauturilor alcoolice si in cauza s-a intocmit dosar de cercetare penala”, a mai spus Camelia Bucur.
Ultimul accident a avut loc in afara localitatii Tudor Vladimirescu. S. S., de 28 ani nu a adaptat viteza la conditiile de drum si s-a tamponat frontal cu autoturismul condus de un brailean in varsta de 59 de ani.
Imediat dupa acest eveniment, masina acestuia din urma, care era stationata pe partea carosabila, a fost lovita de autoturismul condus de numitul M.D., de 59 de ani, din Braila, care, din cauza vitezei neadaptate la conditiile de drum, a pierdut controlul volanului, derapand. In urma accidentelor a rezultat vatamarea corporala a numitilor C.R. si C.F., 54 de ani, din Braila, ambii fiind transportati la Spitalul Judetean Braila pentru acordarea de ingrijiri medicale.
“Toti soferii au fost testati cu aparatul etilotest, rezultand ca nu se aflau sub influenta bauturilor alcoolice si in cauza s-a intocmit dosar de cercetare penala”, a conchis agentul principal Camelia Bucur.

Comentarii

comentariu

About the Author

-