Published On: joi, Dec 16th, 2010

Un cetatean turc trebuie sa paraseasca tara in termen de 15 zile

Share This
Tags

Politistii Biroului pentru Imigrari al Judetului Braila din cadrul Oficiului Roman pentru Imigrari au desfasurat, in ziua 13 decembrie,o acţiune pe linia combaterii sederii ilegale a strainilor pe raza de competenta, ocazie cu care a fost gasit cu sedere ilegala un cetatean turc, B.M., in varsta de 44 de ani. In urma verificarilor s-a constatat faptul ca cetateanul turc a intrat in Romania in luna septembrie 2010, in baza unei vize de lunga sedere, in scop de afaceri, iar la expirarea termenului legal de sedere nu a parasit teritoriul tarii noastre.
“Pe numele strainului a fost emisa decizie de returnare de pe teritoriul Romaniei, prin care este obligat sa paraseasca tara in termen de 15 zile si a fost sanctionat contraventional cu avertisment, in conformitate cu prevederile OUG 194/2002 (republicata), privind regimul strainilor in Romania”, a declarat inspectorul Jenel Sogor, purtatorul de cuvant al Politiei Municipiului Braila.
Reamintim ca si T.S.C.M., din Turcia, in varsta de 31 de ani, a fost identificat cu sedere ilegala si i-a fost emisa decizie de returnare de pe teritoriul Romaniei, in urma cu putin timp.

Comentarii

comentariu

About the Author

-