Published On: vin, Dec 10th, 2010

Un barbat din Slobozia a fost amendat pentru ca transporta sase cabaline fara acte de provenienta si aviz sanitar-veterinar

Share This
Tags

Politistii din cadrul Biroului de Politie Transporturi Braila, impreuna cu angajati ai Inspectoratului de Politie Judetean Braila, inspectori ai Autoritatii Rutiere Romane si doctori ai Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Braila au iesit la “vanatoare”. In urma controalelor efectuate au descoperit pe raza comunei Bertestii de Sus, o autoutilitara condusa de G. I., de 38 de ani, din municipiul Slobozia care transporta sase cabaline fara documente de provenienta si fara avizul sanitar-veterinar pentru transport de animale vii.
“Acesta a fost sanctionat contraventional cu amenda in cuantum de 720 de lei, conform art. 3 din HG 984/2005 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor la normele sanitare veterinare si pentru siguranta alimentelor, verificarile fiind continuate de politisti de la transporturi si Serviciul Ordine Publica”, a declarat inspector Jenel Sogor, purtatorul de cuvant al Politiei Braila, care a adaugat ca actiunea s-a efectuat si ca urmare a cazurilor din Prahova si Vrancea, cand au fost depistate persoane care vindeau carne de cabalina, ca fiind de vita.

Comentarii

comentariu

About the Author

-