Published On: vin, Dec 3rd, 2010

Trei tineri au furat bunuri din cinci autoturisme

Share This
Tags

Un brailean a sesizat la Politia Municipiului ca pe 29 noiembrie seara a observat doi tineri care au intrat in masina sa, parcata in fata casei si au vrut sa-i fure bunurile pe care le avea in autoturism. Cei doi au fugit in momentul in care barbatul i-a observat. Politistii au inceput imediat cercetarile si au stabilit ca suspectii au 21 si respectiv 18 ani, sunt din comuna Maxineni si le-au intocmit dosar penal pentru tentativa la furt calificat.
“Cercetarile au fost extinse, stabilindu-se ca cei doi, impreuna cu numitul S. I., de 19 ani, din aceeasi comuna, in perioada septembrie – noiembrie 2010, au comis un numar de cinci furturi din autoturisme parcate pe raza municipiului Braila, fapte inregistrate initial in evidente cu autori necunoscuti”, a declarat inspector Jenel Sogor, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Braila.
Pentru a patrunde in masini, acestia foloseau chei potrivite si sustrageau aparatura electronica – radio, cd-uri, boxe audio, statii amplificare.
“Celor trei li s-a intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de furt calificat, urmand ca dosarele conexate sa fie inaintate Parchetului de pe langa Judecatoria Braila cu propunere corespunzatoare”, a spus inspector Jenel Sogor.
Prejudiciul cauzat este in valoare de 3.000 de lei si a fost recuperat in totalitate, iar cercetarile sunt continuate pentru stabilirea intregii activitati infractionale a tinerilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

-