Published On: vin, Dec 3rd, 2010

Tinerii braileni sunt asteptati la concurs!

Share This
Tags

* Biblionet propune un interesant si incitant concurs pentru liceeni, in care tinerii isi pot exprima viziunea personala despre Biblioteca

Concursul de filme, imagini, sloganuri si design are trei sectiuni – concurs de filme scurte, “proze in poze”, design – grafica, prin care liceenii sunt incurajati sa-si manifeste simtul critic sau creativ, plecandu-se de la premisa ca biblioteca este un loc aflat intr-o continua schimbare, se reinventeaza.
Teme precum: ce poti face la biblioteca si la scoala nu, top 3 carti pe care le recomanzi, cea mai plicticoasa carte, peste 10 ani: carte clasica sau e-book – sunt doar cateva dintre posibilele subiecte de abordare a unui proiect de concurs. Detalii si sugestii privind sectiunile, temele, regulamentul de concurs si toate celelalte informatii necesare participarii, le gasiti accesand http://concursliceeni.biblionet.ro/.
Mentionam ca Biblioteca Judeteana „Panait Istrati” este partener in acest program propus de Biblionet, iar liceenii braileni isi pot construi propriul proiect apeland chiar la sursa. Vacanta de iarna este un sfetnic bun! Deadline: 15 ianuarie 2011!

Comentarii

comentariu

About the Author

-