Published On: mar, Dec 7th, 2010

Subsolul noii Sectii de Boli Infectioase si dermato-venerice a ajuns in administrarea Spitalului Judetean Braila

Share This
Tags

* Parterul imobilului construit in curtea Spitalului Judetean de Urgenta Braila a fost predat spitalului inca din iulie, iar acum subsolul a ajuns si el in administrarea unitatii sanitare pentru a se putea face interventii la centrala termica si la instalatiile existente in subsol

Dupa ce ani de zile a functionat pe strada Zambilelor, nr. 2, intr-un sediu impropriu desfasurarii activitatii, Sectia de Boli Infectioase s-a mutat in casa noua, in august, in imobilul construit in curtea Spitalului Judetean de Urgenta Braila.
Parterul cladirii a fost predat spitalului inca din iulie 2010, iar receptia finala a constructiei a fost realizata in august odata cu expirarea perioadei de garantie a lucrarii “Completare profil Spital Judetean Braila – Sectia de Boli Infectioase”.
“Pentru realizarea interventiilor necesare la centrala termica a cladirii, precum si asupra instalatiilor, existente in subsolul cladirii, se propune transmiterea partii de constructie din administrarea CJ Braila in administrarea Spitalului Judetean de Urgenta Braila”, se arata in raportul intocmit la proiectul de hotarare privind aprobarea transmiterii unei parti (subsolul) din cladirea situata in curtea spitalului, proprietate publica a judetului Braila, din administrarea CJ in administrarea unitatii sanitare.
In plus, seful CJ, Gheorghe Bunea Stancu a declarat ca restul imobilului va fi predat atunci cand totul va fi gata si toate partile implicate vor fi de acord. “Nu am gasit pana acum o solutie cu care sa fim toti de acord, poate vom face un lift panoramic, o sa vedem. Vom face o vizita acolo cu Directia de Sanatate Publica si o sa vedem ce putem face. O sa gasim o solutie pentru ca este pacat, are tot ce trebuie”, a declarat presedintele CJ.
Consilierii judeteni au aprobat proiectul. Cladirea din curtea spitalului are o suprafata construita la sol de 1.093 mp din care Corp C13 – 883 mp, Corp C14 – 210 mp. Valoarea constructii si proiectare este de 1.030.005,14 lei, iar valoarea totala se ridica la 1.087.127,28 lei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-