Published On: joi, Dec 16th, 2010

Sezonul petardelor a inceput cu deschiderea de dosare penale

Share This
Tags

Ieri, in jurul orelor 16.00, o patrula formata din politisti si jandarmi, in timp ce actiona in zona trecerii Bac Ghecet, a fost anuntata cu privire la faptul ca o persoana detine articole pirotehnice interzise. Politistii l-au identificat pe suspectul D.V. din localitatea Tecuci, judetul Galati, in varsta de 23 de ani, pe care l-au condus la sediul Politiei. Cercetarile au fost preluate de catre politistii din cadrul Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase care au stabilit ca tanarul avea asupra lui 3.120 bucati petarde, din categoria I.
“Acestea au fost ridicate in vederea confiscarii, intrucat conform Legii 126\1995 (modificata), privind regimul materiilor explozive este interzisa detinerea lor de catre persoanele fizice. In cauza s-a intocmit dosar penal, in conformitate cu prevederile legii amintite”, a declarat inspectorul Jenel Sogor, purtatorul de cuvant al Politiei Municipiului Braila.
In aceeasi zi, in jurul orelor 18.00, o patrula de siguranta publica a fost anuntata ca pe strada Petru Maior se afla un tanar care detinea articole pirotehnice. Persoana in cauza a fost identificata: braileanul I.T., in varsta de 21 de ani. Verificarile au fost preluate de catre politistii din cadrul Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase care au stabilit ca I.T. detinea un numar de 324 de petarde, din categoria II.
“Petardele au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor. In cauza s-a intocmit dosar penal”, a mai spus inspectorul Jenel Sogor.

Comentarii

comentariu

About the Author

-